10 Ekim 2009 Cumartesi

Agresif Bir Gün



Herkes birbirini sikmeye çalışıyor şu dünyada…

…erkek kadını, kadın erkeği, beyin beyni, güçlü güçsüzü, entel milleti, millet birbirini, sokaktaki insanlar karşılarından gelen kalabalığı… sikin abi, tebrik ederim. İstediğiniz o kocaman sikler egonuz peki bundan haberiniz var mı?
Ben var ya ben, ah o ben yok muyum, anlamıyosun sen… anlayamazsın benim yaşadıklarımı yaşamadın ekolü nesli, en büyük sik sizin, zenciler bile yarışamaz, o derece.
Bir şeylerin tarafı olmak, bir şeyler için kafa yormak, insanın kendini tanrıya en yakın konumlandırdığı nokta bu bağlamda. Ateist entellerin dile getirmedikleri şey, inanmıyorlar, çünkü esas tanrı onlar.
Eleştriye kapalı ol, biri senin hayat görüşüne karşı iki laf etsin, hadi yolla cehenneme. Tanrının sıçtığı pokun üstüne pok mu olurmuş?
Olmazmış.
Bir dur, bir soluklan, ne diyor o karşındaki bir bak be gerizekalı. Senin kafa yorduğun şeyleri hiç düşünmüş mü, sonucunda çıkarımları neler olmuş, hayat için anlamlandırdığı şeyler ne, ne oluyor, ne bitiyor, ne kadar farkında? O farkındalıkla hayatın neresine tutunmuş da yorulmuş da tutmaktan vazgeçmiş de pasif agresif direnişler içerisinde…
Ama olur mu, sıçtı bir kere tanrı, başka söze ne hacet?


Resim: deviantart/ahermin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder